24 Απρ 2024

Το 1ο συνέδριο του “Step Up” στη Λαμία

Το “Step Up”, είναι μια γενναία πρωτοβουλία των Φροντιστηρίων “Έρεισμα” & απευθύνεται σε γονείς, μαθητές & εκπαιδευτικούς.

Είναι ένα συνέδριο για μικρούς και μεγάλους, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λαμία, στις 16 Νοεμβρίου 2019, με θέμα: ‘Η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης’.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Αμαλία Ποντίκα, η Βασιλική Φλωροπούλου, και ο Σωκράτης Χαρίσης, ήταν οι τέσσερις ομιλητές του συνεδρίου και μοιράστηκαν με όσους παρευρέθηκαν, τη δική τους προσωπική ιστορία, αλλά και την εμπειρία τους με την εκπαίδευση, καθώς ο κάθε ένας από αυτούς προέρχεται από τελείως διαφορετικό κλάδο.

Οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, την οικονομία και την εκπαίδευση απαιτούν γρήγορη προσαρμογή. Εσύ θα μείνεις πίσω;

#ΕΡΕΙΣΜΑ #ΜΑΖΙ #γίνεται #ereisma_team #ereisma_lamia #ereisma_lianokladi #step_up #lamia #εκπαίδευση #καινοτομία #πρωτοπορία

Ο Υπεύθυνος & Ιδρυτής των Φροντιστηρίων “ΕΡΕΙΣΜΑ” , αλλά & του “Step Up”, Γιάννης Αναστασίου, εξηγεί το όραμά του στον τομέα της εκπαίδευσης. 

Η Αμαλία Ποντίκα, είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός & Ιnterior Designer, ενώ παράλληλα διατελεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού στο Δήμο Λαμιαίων.
Άκρως συγκινητική η ομιλία της Αμαλίας Πόντικα, η οποία μας μίλησε για ενα τυχαίο γεγονός στο γραφείο του πατέρα της, Λάμπρου Πόντικα, που την έκανε να αλλάξει τα θέλω της! 
Παπαδημητρίου Δημήτρης
Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος
Διπλωματούχος της Αμερικανικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.
Αθήνα, Νέα Υόρκη και Βοστώνη.
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Rochester και Harvard, σίγουρα είχε πολλά να μας πει… 
Οι δυσκολίες είναι για να τις ξεπερνάς και να συνεχίζεις! Εκπληκτικός ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, στην σκηνή, μας έμαθε ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι γεμάτος από μικρές αποτυχίες! 
Φλωροπούλου Βασιλική – Business & Life Coach
Η Life Coach, Βασιλική Φλωροπούλου, μας έκανε ξεκάθαρο πως το πιο σημαντικό για να ξεκινήσεις είναι να θέτεις στόχους! Αν δεν ορίσεις τον στόχο σου δε θα τον πετύχεις ποτέ!

Ετοιμόλογος, ευφυέστατος και εξαιρετικά “περίεργος”, ο Σωκράτης Χαρίσης, μας καθήλωσε με την εκπληκτική ομιλία του! Η περιέργεια και το αίσθημα ευθύνης είναι κάποια από τα στοιχεία που τον οδήγησαν σήμερα να είναι συνιδρυτής της δίκης του εταιρείας Software Development.!
Μετά από 2 επιχειρηματικές προσπάθειες και τη δραστηριοποίηση στο χώρο των startups από το 2014, ο Σωκράτης Χαρίσης, ιδρύει στις αρχές του 2018 την Quintessential με δύο ακόμη καλούς φίλους και συνεργάτες. Μια εταιρεία πληροφορικής, που δημιουργεί προϊόντα τεχνολογίας για την αγορά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχαριστούμε πολύ επίσης, όσους συνέβαλαν στο να γίνει πράξη αυτή η ιδέα & φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ από καρδιάς, είναι στους μαθητές μας, που είναι πάντα δίπλα μας! Θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς, υποστηρικτές των ονείρων σας, το Έρεισμά σας!

https://www.mag24.gr/amalia-pontika-sto-step-up-poio-to…/

http://www.lamiareport.gr/…/140323-mathame-polla-gia-ti…

https://www.mag24.gr/amalia-pontika-sto-step-up-poio-to…/

Πάμε δυνατά για το…επόμενο “Step Up” by “ΕΡΕΙΣΜΑ”