06 Ιούν 2020

“Ευχαριστώ”, από τον Γιάννη Αναστασίου, σε γονείς και παιδιά

Κάποιες σκέψεις και συναισθήματα από εμένα για εσάς…

Πολλές φορές τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου. Όμως τα πιο απλά λόγια είναι και τα  αληθινά.

Θέλω λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές μου, αλλά κυρίως τους γονείς τους, που για ακόμη μια φορά μου έδειξαν εμπιστοσύνη και προχώρησαν δίπλα μου σε κάθε βήμα, σε κάθε αλλαγή  και μαζί  φτάσαμε ως το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τις αρχές Μαρτίου είχαμε μια ήρεμη και δημιουργική χρονιά, στοχεύοντας στο σωστό προγραμματισμό και την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Δώσαμε στους μαθητές μας ερεθίσματα, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το πρώτο step up για τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική εκδρομή, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να νοιώσουν ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα χτίζαμε μαζί το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, συλλέγοντας πλαστικά καπάκια και ενισχύοντας το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και το Κοινωνικό παντοπωλείο.

Έπειτα, με την αληθινή στήριξη όλων σας διοργανώσαμε πάρτι για φιλανθρωπικό σκοπό, βοηθώντας τη μικρή Σπυριδούλα, που έπρεπε να χειρουργηθεί. Σε όποια εκδήλωση έγινε στη πόλη μας με θέμα την εκπαίδευση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το Φροντιστήριό μας ήταν εκεί, γιατί εμείς επιθυμούμε οι μαθητές μας να έχουν κριτική σκέψη και ικανότητα

Η επιμόρφωση, η καινοτομία στην εκπαίδευση και η άριστη γνώση της τεχνολογίας, είναι τα μέσα που μας οδήγησαν ακόμη και στην εποχή του covid-19 στη σωστή διδασκαλία.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα χρησιμοποιήσαμε την τηλεκπαίδευση, χωρίς καμία δυσκολία, ώστε οι μαθητές μας να μην χάσουν ούτε μια ώρα ουσιαστικού μαθήματος!

Για ακόμη μια φορά καθηγητές και μαθητές ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι να δεχτούμε την αλλαγή και να προχωρήσουμε. Η καθημερινή μας επαφή με τα παιδιά, το χαμόγελό μας, η ψυχολογική υποστήριξή μας, τα στήριξε μέχρι το τέλος!

Δεν δυσφόρησαν, δεν κουράστηκαν, δεν έχασαν την αισιοδοξία τους, αντιθέτως μας εμπιστεύτηκαν στην καθοδήγηση αυτού του ανηφορικού δρόμου! Χάρη στην συνεργασία όλων, μαθητών γονέων και καθηγητών, παραμείναμε υγιείς, καλύψαμε όλη την ύλη, σε όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Όλο αυτό το διάστημα της τηλεκπαίδευσης γράφτηκαν όλα τα προγραμματισμένα τεστ και διαγωνίσματα με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά, συμμετείχαμε σε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φροντιστών και η ΟΕΦΕ. Τα παιδιά μας  συμμετείχαν ακόμη και σε διαδικτυακό επαγγελματικό προσανατολισμό

Ιδιαίτερα, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου ακολούθησαν στοχευμένο πρόγραμμα διαβάσματος, πραγματοποίησαν συχνές επαναλήψεις, είδαν όλες τις εκδοχές γραπτών δοκιμασιών, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους και γέμισαν εφόδια για την τελική στιγμή, την ώρα των Πανελλήνιων εξετάσεων!

Σας ευχαριστώ για αυτή τη  δημιουργική χρονιά, με διάλογο, με όμορφα συναισθήματα, με εμπιστοσύνη και σκληρή δουλειά, που περάσαμε μαζί, ακόμη και σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες, δύσκολες συνθήκες! 

Είμαστε εδώ, πάντα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δύσκολες συνθήκες, γιατί στο “Έρεισμα” είμαστε οικογένεια, αλλά πάνω από όλα είμαστε γεννημένοι νικητές! 

Με εκτίμηση,

Αναστασίου Γιάννης – Ιδιοκτήτης και Υπεύθυνος σπουδών

#ΕΡΕΙΣΜΑ #ΜΑΖΙ #γίνεται

Τ: 2231307114

Δ: 1) Πατρόκλου 25, Λαμία 2) Λιανοκλάδι

e: info@ereismafront.edu.gr

#ereisma_lamia #ereisma_lianokladi #ereisma_team

Αφήστε μια απάντηση