fbpx

Θερινή προετοιμασία 2022

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Ενημερώσου τώρα και ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου

Τα θερινά μαθήματα δίνουν προβάδισμα στους μαθητές που τα ακολουθούν, σε σχέση με τους υπόλοιπους, γιατί σε αυτές τις εβδομάδες μαθημάτων:

  1. Διδάσκεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης, κάτι το οποίο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι το πλέον σημαντικό και έτσι έχουν χρόνο για περισσότερες επαναλήψεις.
  2. Έχουμε το χρόνο να δούμε τις ανάγκες του μαθητή, να καλύψουμε κενά αν υπάρχουν και χωρίς άγχος και πίεση να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και μια ομαλή μετάβαση στη νέα χρονιά!
  3. Αν είσαι μαθητής της Β’ Λυκείου, έρχεσαι σε επαφή με τα μαθήματα Προσανατολισμού, ενώ αν είσαι μαθητής της Α’ Λυκείου θα έρθεις σε επαφή με τα μαθήματα του Λυκείου, που είναι τελείως διαφορετικά από τα μαθήματα του Γυμνασίου και θα προετοιμαστείς και για την «Τράπεζα Θεμάτων».
  4. Έχοντας κερδίσει χρόνο, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και πίστεψέ με, δεν υπάρχει σημαντικότερο επίτευγμα από το να ξεκινάς τον Σεπτέμβριο με ανεβασμένη ψυχολογία και με περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Τι θα μάθετε;

Σε ποιους μαθητές απευθύνονται;

Τι θα κερδίσετε;

Γιάννης Αναστασίου

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΥπεΥθυνος ΣπουδΩν

Πόσες φορές διάβασες κάτι και το ξέχασες αμέσως;

Πόσες φορές διάβασες κάτι και δεν μπορούσες να το καταλάβεις;

Πόσες φορές κολλάς σε μια παράγραφο για μισή ώρα;

Ανακάλυψε πως θα διαβάζεις κάτι και θα το θυμάσαι συνεχώς, θα το καταλαβαίνεις και δεν θα κολλάς ποτέ σε μια παράγραφο για ατελείωτες ώρες.

έκθεση γ λυκείου

#teamereisma

Ψηφιακο βοηθημα γ λυκειου

 Το περιεχόμενο του έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα που έχεις διαβάσει τη θεωρία αλλά φοβάσαι ότι δεν θα καταλάβεις την εκφώνηση. Έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να ζητηθεί σε κάθε κομμάτι της θεωρίας. Ακόμη, θα μάθεις το σωστό τρόπο που πρέπει να δομήσεις την απάντηση σου.

αοθ

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Ψηφιακο βοηθημα Γ Λυκειου

Ένα ebook για τους μαθητές της Γ Λυκείου, με στοχευμένη μεθοδολογία και ασκήσεις, που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν άριστο βαθμό στις πανελλήνιες εξετάσεις, χωρίς να σπαταλάνε τον πολύτιμο χρόνο τους στην στείρα αποστήθιση για την επίλυση ασκήσεων.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, ιδέες σου μην φοβηθείς γιατί μια μέρα θα σου φέρουν τύχη τρανή, τύχη τρανή...
Γιάννης Αναστασίου
Ιδιοκτητης Φροντιστηρίων ερεισμα
Πέρα από την άριστη διδασκαλία είναι ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, νιώθεις να εντάσσεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια όπου συζητάτε τα προβλήματα σας και παρέχει στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε μέλος της. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή που επέλεξα το φροντιστήριο Έρεισμα και γνώρισα όλους τους αγαπητούς ανθρώπους του!
Κάλλιοπη Τζ. Λαμία
φοιτητρια

Αγαπάμε τους μαθητές - Νιώθουμε τους γονείς - Εμπνέουμε τους εκπαιδευτικούς

Κατοχύρωσε την θέση σου τώρα!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Ενημερώσου τώρα και ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου.

© 2022teamereisma All Rights Reserved.

Γιατί να ξεκινήσεις φροντιστήριο στο Γυμνάσιο;

Ανακάλυψε όλους τους λόγους και κάνε την σωστή επιλογή.

Γιατί είναι απαραίτητο το φροντιστήριο στο Λύκειο;

Παρακολούθησε το video, ενημερώσου και κάνε την σωστή επιλογή.

Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Ανακάλυψε όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που θα έχεις στην διάθεση σου στα φροντιστήρια Έρεισμα.

ανακαλυψτε τι λενε οι μαθητες για εμας

FAQ

Λειτουργεί κέντρο μελέτης για όλες τις τάξεις Δημοτικού.

Παραδίδονται μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Παραδίδονται μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού μέσω της γραμματείας στις ώρες λειτουργίας του φροντιστηρίου για την καλύτερη δική σας ενημέρωση. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και εμείς θα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα.

Μπορείτε να πλήρωσετε είτε με μετρητά, είτε με χρήση pos, είτε με τραπεζική κατάθεση.

© 2022 ClariVi0. All Rights Reserved.