
Webinar #1 για γονείς
Webinar αποκλειστικά για γονείς;
Ναι, γίνεται και γίνεται μόνο στο “Έρεισμα“!
Για τους γονείς που θέλουν να καθοδηγήσουν σωστά τα παιδιά τους στην επιτυχία των στόχων τους!
Σάββατο 14 Νοεμβρίου & ώρα 5:00 – 7:00 μμ
Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο: info@ereismafront.edu.gr
ή τηλεφωνικά στο 2231307114 καθημερινά 15:00 – 21:00
και λάβετε των κωδικό σας για την είσοδό σας.
· Για τους γονείς των μαθητών των Φροντιστηρίων «Έρεισμα» η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Στα Φροντιστήρια Μ.Ε. «Έρεισμα» προωθώντας την εκπαίδευση στο σύνολό της, παρέχουμε δράσεις & σεμινάρια, τόσο στους εκπαιδευτικούς μας & στους μαθητές μας, όσο & στους γονείς αυτών!
Όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την Παιδοψυχολόγο Χριστίνα Παυλέτση, διοργανώσαμε στις 31/10/2020, την πρώτη, για φέτος, ομαδική συνεδρία μαθητών, συζητώντας, αναλύοντας & δημιουργώντας ΣΤΟΧΟΥΣ.
Μέσα από την επιστημονική προσέγγιση της κ. Παυλέτση, ακούσαμε τις απόψεις των παιδιών & μάθαμε, πόσο σημαντικό είναι να θέτεις στόχους & να τους κατακτάς!
Έτσι λοιπόν, υποστηρίζοντας & έμπρακτα το τρίπτυχο της επιτυχίας του Φροντιστηρίου μας: Γονείς-Μαθητές-Εκπαιδευτικοί, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, η Life Coach Βασιλική Φλωροπούλου, θα πραγματοποιήσει ένα ανοιχτό Webinar απευθυνόμενο αυτή τη φορά αποκλειστικά στους γονείς.
Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο, αποτελεί συνέχεια της συνεδρίας των μαθητών & σκοπός του είναι να αποκαλύψει στους γονείς τον τρόπο που μπορούν οι ίδιοι να υποστηρίξουν τους στόχους των παιδιών τους & να τους επιτύχουν!
Σας περιμένουμε! Μην λείψει κανείς!
“Έρεισμα”, εδώ, σε στηρίζουμε με κάθε τρόπο!
Φτάσε όπου έχεις ονειρευτεί!
#ΕΡΕΙΣΜΑ #ΜΑΖΙ #ΓΙΝΕΤΑΙ
#ereisma_team #ereisma_lamia #ereisma_lianokladi
#webinar #γονείς #εκπαίδευση #καινοτομία