12 Ιούν 2024

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Έρεισμα. Νέος κύκλος σπουδών 2021 – 2022

Κλείστε ραντεβού

Όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Στα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης Έρεισμα, θα το κάνουμε να αξίζει και φέτος γιατί έχουμε καινοτόμο τρόπο διδασκαλίας! Οι γνώσεις, η εμπειρία και οι φρέσκιες ιδέες σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση είναι τα βασικά εργαλεία μας. Με άριστα εκπαιδευμένους καθηγητές και σε απόλυτη συνεργασία με τους γονείς φροντίζουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Ασφαλής εκπαίδευση, δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Σχετικά με την δια ζώσης εκπαίδευση, ο χώρος των φροντιστηρίων Έρεισμα παρέχει στους μαθητές του εκπαίδευση με ασφάλεια. Η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών μας είναι η κύρια προτεραιοτητά μας. Λειτουργούν τμήματα έως 6 μαθητές, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι αίθουσες καθαρίζονται και απολυμαίνονται στο τέλος κάθε διδακτικής ώρας, καθώς επίσης παρέχονται αντισηπτικά στους χώρους μας.

Στην εποχή του κορωνοιού είναι γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων. Για όλους τους μαθητές ήταν και εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη περίοδος.

Ο τρόπος διδασκαλίας άλλαξε, αφού άρχισε να εφαρμόζεται η μέθοδος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας βασιζόμενη στις νέες τεχνολογίες. Τα φροντιστήρια Έρεισμα, πρώτα ξεκίνησαν το μοντέλο της διαδικτυακής εκπαίδευσης στην πόλη μας.

Η διδασκαλία μέσω εκπαιδευτικών πλατφόρμων ( SkypeWebexMicrosoft Teams) λειτούργησε στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο με απόλυτη επιτυχία. Καθόλη την διάρκεια της τηλεκπαίδευσης οι δύο πλευρές συμμετέχουν και συνεργάζονται ισότιμα στην πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού έργου.

Υποδομές – νέες τεχνολογίες

Δίνουμε προτεραιότητα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τους μαθητές μας. Παρέχουμε :

για τους μαθητές:

 • Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή χρωμάτων & τη λειτουργικότητα των αιθουσών μας.
 • Εύστοχη διάταξη θέσεων σε «τραπέζι», ώστε να καλλιεργείται η μαθητοκεντρική διδασκαλία με γνώμονα την προσωπικότητα του κάθε μαθητή.
 • Σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για παρουσιάσεις θεμάτων μέσω  projector, καθώς και  ηχοσύστημα σε κάθε αίθουσα για μουσικά διαλείμματα.
 • Παράλληλη διδασκαλία μέσω ηλεκτρονικών πλατφόρμων.
 • Ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για το πρόγραμμα των διαγωνισμάτων, την εξεταστέα ύλη των διαγωνισμάτων και τις σημειώσεις των μαθημάτων στα οποία απουσιάσατε.
 • Στοχευμένο υλικό στο μάθημα που χρειάζεστε επιπλέον εξάσκηση.
 • Επικουρικά μαθήματα στους καινούριους μας μαθητές και σε μαθητές που διαπιστώνουμε κενά.
 • Συγκεκριμένη προσέγγιση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
 • Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
 • Υπεύθυνη και καταρτισμένη καθοδήγηση σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
 • Ημερίδες και σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού.
 • Συμπλήρωση Μηχανογραφικού με σχετικές πληροφορίες για την κάθε σχολή (ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση).

για τους γονείς:

 • Μηνιαία ενημέρωση γονέων-κηδεμόνων, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για τις επιδόσεις των μαθητών μας,  σε κάθε μάθημα ξεχωριστά, με στατιστικά στοιχεία επίδοσης του μαθητή.
 • Δυο επίσημες συγκεντρώσεις το χρόνο – Ενημέρωση Γονέων – για τη γενική πορεία των παιδιών.
 • Καθημερινή Γραμματειακή υποστήριξη
 • Καθημερινή ενημέρωση στο κινητό σας με τις εργασίες των παιδιών σας για το επόμενο μάθημα.

για τους καθηγητές:

 • Οι καθηγητές μας, καλούνται να σχηματίσουν την κουλτούρα της κάθε τάξης που αναλαμβάνουν, βελτιώνοντας και αναπτύσσοντας τον τρόπο εκμάθησης των μαθητών τους.
 • Τα Φροντιστήριά μας αποτελούν ένα από τα μοναδικά εκπαιδευτικά μέσα που έχουν δημιουργήσει μια πιο προσωπική σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και τους γονείς, αναλαμβάνοντας ευθύνες και δεσμεύσεις απέναντι τους, για την επιδίωξη των στόχων τους.

Για αυτούς τους λόγους, η επιλογή των εκπαιδευτικών μας πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια για το επίπεδο των γνώσεών τους, της προσωπικότητάς τους, της εμπειρίας τους και φυσικά της ψυχολογικής τους κατάστασης, αφού ένας ιδιωτικός φορέας οφείλει να απασχολεί καθηγητές που αγαπούν το επάγγελμά τους και έχουν πλήρη συναίσθηση του έργου που πρόκειται να επιτελέσουν.

Επιτυχία

Στα φροντιστήρια Έρεισμα, μετά από χιλιάδες διδακτικές ώρες, συστηματική μελέτη και προγραμματισμένες επαναληπτικές εξετάσεις, από το 2011 έως το 2020, εμφανίζουμε σταθερό ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε για την σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών μας.

Θα το κάνουμε να αξίζει και φέτος

Κλείστε ραντεβού

Στα Φροντιστήρια “ΕΡΕΙΣΜΑ“, συζητούμε μαζί τους προβληματισμούς των παιδιών, αξιολογούμε τις δυνατότητές τους, πλάθουμε όνειρα και πετυχαίνουμε τους στόχους τους!

Ο ρόλος όλων μας έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς … την εξέλιξη και την επιτυχία του μαθητή!

Γνώρισε, ΕΔΩ το κλειδί της επιτυχίας, τα Online Lessons. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, τα οποία συμπληρώνουν την δια ζώσης εκπαίδευση και σου εξασφαλίζουν την επιτυχία σου στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Κάνε ΤΩΡΑ την ΕΓΓΡΑΦΗ σου, στα χειμερινά τμήματα για να κάνουμε μαζί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Άκουσε ΕΔΩ τα PODCAST που ετοιμάσαμε για εσένα! Είμαστε σίγουροι ότι σε ενδιαφέρουν!

Κι ένα μικρό ΔΩΡΟ από εμάς για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που δίνουν φέτος Πανελλήνιες … ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΦΥΣΙΚΗΣ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ στο κανάλι μας στο YOUTUBE. Ανακάλυψε τα και κάνε την ΕΓΓΡΑΦΗ σου για να μην χάσεις όσα θα ακολουθήσουν!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας:

Τ: 2231307114 (Πατρόκλου 25, Λαμία) / 2231301107 (Λιανοκλάδι) / 6948045515 (Αναστασίου Ιωάννης – Ιδιοκτήτης / Υπ. Σπουδών)

Μ: info@ereismafront.edu.gr

* Θερινά μαθήματα Προετοιμασίας 2 εβδομάδων για Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ = Έναρξη μαθημάτων 23 Αυγούστου

* Έναρξη μαθημάτων χειμερινής περιόδου για ΟΛΕΣ τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου στις 2 Σεπτεμβρίου.

ENTER THE “ΕΡΕΙΣΜΑ” WORLD:

https://www.facebook.com/ereismafront — Facebook

https://www.instagram.com/ereisma_front/ — Instagram