09 Νοέ 2020

Φροντιστήρια Έρεισμα

Τι είπαν για εμάς…

Αν σε ρωτούσαν;;; Εμείς ρωτήσαμε την άποψη των παιδιών μας, παλιών και νέων, για εμάς…

Αντέχεις να μάθεις;

Παρακολούθησε στο παρακάτω video … τις απόψεις τους …

Θα το κάνουμε να αξίζει και φέτος και κάθε χρόνο!

Δήμητρα Λ.

Θα έλεγα ότι ήταν μια πανέμορφη εμπειρία! Κάθε φορά που πήγαινα στο φροντιστήριο «Έρεισμα» ένοιωθα λες και κάνω μάθημα στο σπίτι… Όλοι οι καθηγητές και φυσικά η Γραμματέας του φροντιστηρίου μας ήταν άψογοι στην δουλειά τους…και πάνω απ όλα φίλοι μας, που μας στήριζαν και θα μας στηρίζουν σε κάθε απόφαση της ζωής μας. Κλείνοντας θα επισήμανα ότι είναι ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια το οποίο μου παρείχε απεριόριστες γνώσεις…αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον…Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου και φυσικά στον κ. Γιάννη Αναστασίου και την κ. Βάγια Κρίκου που πίστεψαν σε μένα απ την πρώτη κιόλας μέρα!

Λίνα Δ. – Γ’ Λυκείου

Το «Έρεισμα» είναι το στήριγμα μας!!! Γνώσεις και εφόδια. Καλαίσθητος χώρος. Αγάπη, υποστήριξη, ειλικρίνεια, σεβασμός. Άτομα που μας ακούν και “ανέχονται” όλες τις συμπεριφορές μας, χαρούμενοι και ευδιάθετοι άνθρωποι γεμάτοι με όρεξη για να δουλέψουν μαζί μας και να μας βοηθήσουν!!  Η καλύτερη υποδοχή της Κωνσταντίνας (Γραμματεία)️. To «Έρεισμα» είναι αγκαλιά, οικογένεια!!

Καλλιόπη Τ. – Εισήχθη στη σχολή της επιλογής της (2020) – ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

Στο φροντιστήριο «Έρεισμα» από την μικρή εμπειρία μου (γιατί έκανα την εγγραφή μου στη Γ’ τάξη Λυκείου) διαπίστωσα πως είναι ένα φροντιστήριο που υπάρχει οργάνωση και μεθοδικότητα. Οι καθηγητές καταβάλλουν συνεχώς προσπάθεια να βοηθήσουν τους μαθητές να πετύχουν το στόχο τους και κατανοούν τις δυσκολίες και τις απορίες τους. Πέρα από την άριστη διδασκαλία είναι ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, νιώθεις να εντάσσεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια όπου συζητάτε τα προβλήματα σας και παρέχει στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε μέλος της. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή που επέλεξα το φροντιστήριο Έρεισμα και γνώρισα όλους τους αγαπητούς ανθρώπους του!

Μαρία Λ. – Εισήχθη στη σχολή της επιλογής της (2020) – ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

Το «Έρεισμα» είναι ένα καινοτόμο φροντιστήριο το οποίο μας πρόσφερε νέες δυνατότητες και ιδέες καθώς και πολλές ευκαιρίες για την ζωή και το μέλλον μας️.

Γιώργος Μ. – Εισήχθη στη σχολή της επιλογής του (2020) – ΤΕΦΑΑ

Στο «Έρεισμα» αρχικά μου αρέσει ότι νιώθεις μεγάλη αγάπη από όλους! Εννοείται ότι μου παρείχε γνώσεις & καθοδήγηση! Και κάτι τελευταίο…οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι!

Ξανθούλα Γ. – Γ’ Λυκείου

Πέρα από την καλή διδασκαλία του μαθήματος (που ναι είναι λίγο τετριμμένο σαν σχόλιο), στα Φρ/ρια «Έρεισμα», ο μαθητής βρίσκεται μέσα σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον. Κατορθώνει έτσι ο μαθητής να αποβάλει το άγχος, να θέσει στόχους και να αποκτήσει μεθοδικότητα στο διάβασμα. Γενικά, ο μαθητής δεν αντιμετωπίζεται ως πελάτης αλλά ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

Βασιλική Α. – Γ’ Λυκείου

Αυτό που μου αρέσει στα Φροντιστήρια «Έρεισμα» είναι οι πολύ προσεγμένοι και όμορφα διακοσμημένοι χώροι είναι γεμάτοι νέους και δραστήριους ανθρώπους που καθημερινά οραματίζονται το ιδανικό για τους μαθητές τους. Όλοι οι καθηγητές μας δίνουν ώθηση και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την καλύτερη δυνατή απόδοση μας. Το μάθημα δεν σταματά μέσα στις αίθουσες αλλά ενισχύεται μέσω συνεδριών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Άρης Ζ. – Α’ Λυκείου

Στο φροντιστήριο «Έρεισμα», μου αρέσει ότι υπάρχει κατανόηση στον μαθητή και ότι του παρέχει κάθε χρονιά εκδηλώσεις και αξέχαστες εκδρομές. Το σημαντικότερο για τους  ανθρώπους που δουλεύουν στο «Έρεισμα» είναι ότι είναι άτομα νεαρής ηλικίας με αποτέλεσμα να υπάρχει καλύτερη σχέση μεταξύ καθηγητή-μαθητή.

Εβελίνα Λ. – Α’ Λυκείου

Στο φροντιστήριο «Έρεισμα» μου αρέσει που επικρατεί ένα κλίμα οικείο, φιλικό προς τους μαθητές αλλά και προς τους γονείς. Η διεύθυνση φροντίζει για τη σωστή λειτουργία του Φρ/ριου και διοργανώνει εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργείται ευχάριστο κλίμα και οι καθηγητές με τους μαθητές να έρχονται πιο κοντά. Όσο για τους καθηγητές φαίνεται να είναι αρκετά έμπειροι και να αγαπάνε τη δουλειά τους κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουν. Είναι πάντα ευχάριστοι και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Μαίρη Τ. – Εισήχθη στη σχολή (2020) – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ήταν μια ωραία χρονιά και με τη Ελένη (καθηγήτρια Έκθεσης) έγινε ακόμα καλύτερη. Εγώ προσωπικά πέρασα ωραία. Στο φροντιστήριο “Έρεισμα” πάντα υπήρχε κάποιος να σου λύσει τις απορίες Τα μαθήματα δεν ήταν καθόλου βαρετά. Συμμετείχαμε όλοι και κανείς δεν έφευγε από το φροντιστήριο με απορίες Το πιο σημαντικό θεωρώ είναι το γεγονός πως όλοι οι καθηγητές μας ήθελαν το καλύτερο για εμάς, και με τις πράξεις τους μας έδειχναν ότι πιστεύουν στις δυνατότητές μας! Τους ευχαριστώ όλους!

Παναγιώτα Τ.Εισήχθη στη σχολή της (2019) – ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Γι’ αρχή να τονίσουμε το γεγονός πως είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! Δεν υπήρξατε μόνο καθηγητές αλλά και πολύ καλοί φίλοι, βοηθοί και πρότυπα για εμάς και την πορεία μας όχι μόνο στο Γυμνάσιο/Λύκειο αλλά και μετέπειτα. Εμπνέετε  σιγουριά, ομαδικό πνεύμα, αποφεύγοντας τις διακρίσεις. Κάθε μάθημα είχε την δική του δυναμική!!!!! Θα σας επέλεγα ξανά και ξανά!!

Λίνα Θ. – Εισήχθη στη σχολή της επιλογής της (2020) – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό σκεπτόμενη το φροντιστήριο «Έρεισμα» είναι η λέξη οικειότητα. Τόσο οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί όσο και το ίδιο το περιβάλλον δημιουργούν αυτή την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που σε βοηθά να κατακτήσεις τη γνώση και παράλληλα να είσαι ο εαυτός σου.

Νικολέτα Γ. – Β’ Λυκείου

✅ Ο κάθε καθηγητής (όπως και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Φρ/ρίου «Έρεισμα») με τον δικό του τρόπο μου παρέχει: αγάπη, στήριξη, γνώση, το χρόνο τους, ωραίες στιγμές.

✅ Μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές και όλο αυτό το ζεστό κλίμα που υπάρχει καθημερινά.

Υ.Γ.: ο καλύτερος καθηγητής είναι ο κύριος Γιάννης!

Χρήστος Κ. – Β’ Λυκείου 

Αρχικά το φροντιστήριο είναι πολύ φιλόξενο προς τους μαθητές και το μάθημα είναι ευχάριστο και απολαυστικό. Επιπλέον, οι μαθητές με τους καθηγητές αναπτύσσουν οικειότητα και έτσι νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Αναστάσης Τ. – Γ’ Λυκείου

Μου αρέσει το κλίμα που έχουμε αναπτύξει με τους καθηγητές και χάρη σε αυτό γίνεται το μάθημα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό.

Μαίρη Κ. – Β’ Λυκείου

Στο φροντιστήριο «Έρεισμα», μου αρέσει που οι καθηγητές είναι νέοι και έτσι δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση στα πρόβλημα των μαθητών.

Μάκης Ζ. – Γ’ Λυκείου

Έχουν τον καλύτερο φυσικό !!!

Κατερίνα Τ. – Γ’ Λυκείου

Στα φροντιστήρια «Έρεισμα» εργάζονται άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά την δουλειά τους. Προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά και φροντίζουν να ενημερώνονται για τα νέα δεδομένα ώστε να είναι πιο αποδοτικοί στο έργο τους.

Ιουλία Π. – Εισήχθη στη σχολή (2020) – ΦΥΣΙΚΗΣ

Τα φροντιστήρια «Έρεισμα» και οι άνθρωποι που τα πλαισιώνουν με έχουν βοηθήσει σε όλη την πορεία της μαθησιακής μου ζωής μέχρι και την επίτευξη των στόχων μου. Έχουν σταθεί δίπλα μου σαν οικογένειά μου και έχουν στηρίξει όλες τις αποφάσεις μου. Μου αρέσει που είναι ένα από τα πιο φιλικά περιβάλλοντα που έχω βρεθεί και πάντα προσπαθούν για το καλύτερο.

Σωκράτης Χ.Εισήχθη στη σχολή (2013) – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Όσο μπορώ να θυμηθώ, κάποια χρόνια πριν, η μοναδικότητα του φροντιστηρίου ανάβλυζε από το ομαδικό και φιλικό κλίμα παράλληλα με την κατάλληλη διδακτική αυστηρότητα στο δρόμο προς την επιτυχία!

Γιώτα Α.Εισήχθη στη σχολή (2016) – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον! Οι καθηγητές δείχνουν ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή! Αγαπούν το επάγγελμά τους και εξελίσσονται διαρκώς!

Μαρίνα Τ.Εισήχθη στη σχολή (2013) – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Αυτό που μου αρέσει στο φροντιστήριο «Έρεισμα» είναι πως δημιουργούν ένα κλίμα οικογένειας και κάνουν τα παιδιά να νιώθουν οικεία με τους καθηγητές. Ακόμα, οι καθηγητές αφιερώνουν κάποιο παραπάνω χρόνο για να βοηθήσουν τους μαθητές να εμπεδώσουν αυτά που τους διδάσκουν και δεν τους αφήνουν με απορίες και ερωτηματικά. Γενικότερα, πιστεύω πως προσφέρουν οτιδήποτε χρειάζεται ένας μαθητής για να πετύχει τους στόχους του εύκολα και ευχάριστα.

Κλέον Τ. Γ’ Γυμνασίου

Το φιλικό κλίμα των καθηγητών το ομαδικό μάθημα και η αγάπη των καθηγητών προς τα παιδιά, κάνει το φροντιστήριο «Έρεισμα» να ξεχωρίζει!

Φωτεινή Κ.Εισήχθη στη σχολή (2016) – Μαθηματικό

Ένα φιλικό περιβάλλον, πάρα πολύ καλοί καθηγητές με απίστευτες γνώσεις πάντα κοντά στους μαθητές.

Βαγγέλης Στ.Εισήχθη στη σχολή (2017) – ΜΗΧ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Φοβεροί καθηγητές, επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα “φίλοι” με τους μαθητές. Πολύ καλές εγκαταστάσεις. Σίγουρη επιτυχία με ελάχιστη προσπάθεια αφού οι καθηγητές το κάνουν να είναι εύκολο.

Τόνια Μπ.Εισήχθη στη σχολή (2020) – ΓΕΩΠ.ΑΘΗΝΩΝ

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να σε κάνουν να λατρέψεις το «Έρεισμα». Μερικά από αυτά είναι η ομαδικότητα, η οργάνωση και η αγάπη που λαμβάνεις από τους καθηγητές. Το «Έρεισμα» είναι δίπλα σου κάθε στιγμή και για κάθε πρόβλημα γιατί το έρεισμα δεν είναι μια ακόμα απρόσωπη επιχείρηση είναι μια ομάδα ανθρώπων που νοιάζονται για εσένα και τα συναισθήματα σου.

Σταύρος Γ.Β’ Λυκείου

Στο φροντιστήριο «Έρεισμα» μου αρέσει ο τρόπος εκπαίδευσης και η καλή συμπεριφορά η οποία υπάρχει από τους καθηγητές. Επίσης το «Έρεισμα» μου έδωσε και μου δίνει μαθήματα ζωής και εμπειρίες τις οποίες δύσκολα τις αποκτά κάποιος. Ακόμα οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι πολύ φιλικοί και ευδιάθετοι απέναντι σε εμάς τους μαθητές αλλά και ο τρόπος εκπαίδευσής τους είναι πολύ διασκεδαστικός αλλά και κατανοητός.

Πάνος Λ.Εισήχθη στη σχολή (2018) – ΜΗΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Εξαιρετικοί άνθρωποι! Φίλοι και καθηγητές! Ειλικρίνεια και υπευθυνότητα! Παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις για να βγει κανείς στην κοινωνία πρώτα απ’ όλα και μετά στα πανεπιστήμια!

Κων/να Β.Εισήχθη στη σχολή επιλογής της (2020) – ΦΥΣΙΚΗΣ

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό για το «Έρεισμα» είναι το κλίμα οικογένειας που επικρατεί και η εμπιστοσύνη που εκπέμπουν οι καθηγητές στους μαθητές.

Αντρέας Ο.Β’ Λυκείου

Ψυχολογική ενδυνάμωση, θάρρος, πολλές γνώσεις και ηθικά μηνύματα, χαρά και γέλιο, εμπιστοσύνη, διάλογο στην τάξη και πάνω από όλα αγάπη προς εμάς τους μαθητές. Οι καθηγητές πάντοτε ακούνε τις απόψεις μας και προσπαθούν να δίνουν λογικές απαντήσεις.

Έλενα Ε.

Θα έλεγα ότι το φροντιστήριο «Έρεισμα» αποτελούσε 2ο σπίτι για τους μαθητές και για εμένα! Αξιόπιστο και καταρτισμένο προσωπικό, οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι αρωγοί στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων των μαθητών!

Η μόρφωση είναι θέμα εμπιστοσύνης σε ανθρώπους και αξίες…

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο FB: @ereismafront & στο Instagram: @ereisma_front , αλλά και στο κανάλι μας στο Youtube: ΕΡΕΙΣΜΑ – Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

T: 2231307114

#γεννημένοι_νικητές #ΕΡΕΙΣΜΑ #ΜΑΖΙ #γίνεται

#ereisma_lamia #ereisma_lianokladi #ereisma_team