Θερινά μαθήματα: Φέτος...απαραίτητα πιο πολύ από ποτέ για τους μαθητές που θέλουν να πετύχουν!
18 Μάι 2024

Θερινά μαθήματα – Προετοιμασία 2022

  • Έχεις χάσει το πρόγραμμα μελέτης σου;
  • Επιζητάς την σωστή επαφή με τους καθηγητές σου στο Φροντιστήριο;
  • Αναζητάς καθηγητές ψυχολογικά έτοιμους και ικανούς για την εκμάθησή σου;
  • Θέλεις να είσαι έτοιμος 1η Σεπτεμβρίου;

H θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο και σημαντικό μέρος για τους μαθητές που θέλουν να πετύχουν! Δείτε γιατί…

Τα θερινά μαθήματα δίνουν προβάδισμα στους μαθητές που τα ακολουθούν, σε σχέση με τους υπόλοιπους, γιατί σε αυτές τις εβδομάδες μαθημάτων:

1) Διδάσκεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης, κάτι το οποίο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι το πλέον σημαντικό και έτσι έχουν χρόνο για περισσότερες επαναλήψεις.

2) Έχουμε το χρόνο να δούμε τις ανάγκες του μαθητή, να καλύψουμε κενά αν υπάρχουν και χωρίς άγχος και πίεση να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και μια ομαλή μετάβαση στη νέα χρονιά!

3) Αν είσαι μαθητής της Β’ Λυκείου, έρχεσαι σε επαφή με τα μαθήματα Προσανατολισμού, ενώ αν είσαι μαθητής της Α’ Λυκείου θα έρθεις σε επαφή με τα μαθήματα του Λυκείου, που είναι τελείως διαφορετικά από τα μαθήματα του Γυμνασίου και θα προετοιμαστείς και για την «Τράπεζα Θεμάτων».

4) Έχοντας κερδίσει χρόνο, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και πίστεψέ με, δεν υπάρχει σημαντικότερο επίτευγμα από το να ξεκινάς τον Σεπτέμβριο με ανεβασμένη ψυχολογία και με περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Τέλος, στο πλαίσιο της πρώτης διαδικασίας αξιολόγησης, η θερινή προετοιμασία ολοκληρώνεται, για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, με Διαγωνίσματα στο σύνολο της διδαχθείσας ύλης.

Η θερινή προετοιμασία και τα θερινά μαθήματα εμπέδωσης, είναι απαραίτητα για κάθε μαθητή που θέλει να πετύχει τον στόχο του…

  • Οι μαθητές, με τα θερινά μαθήματα μπαίνουν από νωρίς σε ένα στοχευμένο πρόγραμμα διαβάσματος, κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να νιώσουν ασφαλείς και σίγουροι.
  • Όλο αυτό επιτυγχάνεται με την δια ζώσης επαφή με τους καθηγητές τους και το Φροντιστήριο!
  • Φυσικά όλα αυτά κάτω από την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και υγιεινής. Στα Φροντιστήρια μας, στηρίζουμε από την αρχή της έναρξής μας, τη φιλοσοφία των ολιγομελών τμημάτων (έως 6 μαθητές), τα οποία βοηθούν, τόσο στην προστασία των παιδιών (λόγω συγχρωτισμού), όσο και στην καλύτερη εμπέδωση.

Στα Φροντιστήρια “ΕΡΕΙΣΜΑ” ο ρόλος όλων μας έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς … την εξέλιξη και την επιτυχία του μαθητή!

  • Οι καθηγητές μας, καλούνται να σχηματίσουν την κουλτούρα της κάθε τάξης που αναλαμβάνουν, βελτιώνοντας και αναπτύσσοντας τον τρόπο εκμάθησης των μαθητών τους.
  • Τα Φροντιστήριά μας αποτελούν ένα από τα μοναδικά εκπαιδευτικά μέσα που έχουν δημιουργήσει μια πιο προσωπική σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και τους γονείς, αναλαμβάνοντας ευθύνες και δεσμεύσεις απέναντι τους, για την επιδίωξη των στόχων τους.
  • Για αυτούς τους λόγους, η επιλογή των εκπαιδευτικών μας πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια για το επίπεδο των γνώσεών τους, της προσωπικότητάς τους, της εμπειρίας τους και φυσικά της ψυχολογικής τους κατάστασης, αφού ένας ιδιωτικός φορέας οφείλει να απασχολεί καθηγητές που αγαπούν το επάγγελμά τους και έχουν πλήρη συναίσθηση του έργου που πρόκειται να επιτελέσουν.

Στα Φροντιστήρια “ΕΡΕΙΣΜΑ“, συζητούμε μαζί τους προβληματισμούς των παιδιών, αξιολογούμε τις δυνατότητές τους, πλάθουμε όνειρα και πετυχαίνουμε τους στόχους τους!

Γνώρισε, ΕΔΩ το κλειδί της επιτυχίας, τα Online Lessons. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, τα οποία συμπληρώνουν την δια ζώσης εκπαίδευση και σου εξασφαλίζουν την επιτυχία σου στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Ανακάλυψε τα e-book μας, για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία!

Κάνε ΤΩΡΑ την ΕΓΓΡΑΦΗ σου, στα Θερινά τμήματα για να κάνουμε μαζί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Άκουσε ΕΔΩ τα PODCAST που ετοιμάσαμε για εσένα! Είμαστε σίγουροι ότι σε ενδιαφέρουν!

Κι ένα μικρό ΔΩΡΟ από εμάς για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που δίνουν φέτος Πανελλήνιες … ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΦΥΣΙΚΗΣ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ στο κανάλι μας στο YOUTUBE. Ανακάλυψέ τα και κάνε την ΕΓΓΡΑΦΗ σου για να μην χάσεις όσα θα ακολουθήσουν!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας:

Τ: 2231307114 (Πατρόκλου 25, Λαμία) / 2231301107 (Λιανοκλάδι) / 6948045515 (Αναστασίου Ιωάννης – Ιδιοκτήτης / Υπ. Σπουδών)

Μ: info@ereismafront.edu.gr

* Θερινή Προετοιμασία 6 εβδομάδων, για Γ’ Λυκείου ΟΛΑ τα μαθήματα & για τις 4 Ομάδες Προσανατολισμού και ΕΠΑΛ = Έναρξη μαθημάτων 10 Ιουνίου

* Θερινή Προετοιμασία 3 εβδομάδων για Β’ Λυκείου = Έναρξη μαθημάτων 20 Ιουνίου

* Θερινά μαθήματα εμπέδωσης 3 εβδομάδων για Α’ Λυκείου = Έναρξη μαθημάτων 20 Ιουνίου

* Θερινά μαθήματα Προετοιμασίας 2 εβδομάδων για Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ = Έναρξη μαθημάτων 25 Αυγούστου

Βρείτε μάς & ακολουθήστε μάς:

Facebook – https://www.facebook.com/ereismafront

Instagram – https://www.instagram.com/ereisma_front/ 

Youtube – http://bit.ly/ereismayoutube​ 

Twitter – @EreismaFront 

#ereisma_team #Πανελλήνιες #Φροντιστήριο #Λαμία #θερινή_προετοιμασία #ΕΡΕΙΣΜΑ