18 Μάι 2024

Η μόρφωση είναι θέμα εμπιστοσύνης σε ανθρώπους και αξίες

Η μόρφωση δηλώνει την προσπάθεια του παιδαγωγού μέσω της διδακτικής να επιτύχει την εσωτερική καλλιέργεια του παιδιού σε συνάρτηση με τις προσδοκίες του σχολείου και τις επιδιώξεις της αγωγής.

Βασικό στόχο αποτελεί πάντα η επιτυχία , μια λέξη με πολλές σημασίες. Μια από τις μεγαλύτερες λοιπόν επιθυμίες του ανθρώπου στην ζωή είναι να βρεί κάποιον που θα τον κάνει να πετύχει αυτά για τα οποία είναι ικανός.

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να αφιερωθεί κανείς σταθερά και απόλυτα σε ένα μόνο σκοπό, στην επιτυχία σου»

Τα φροντιστήρια Έρεισμα και η ομάδα τους επιδιώκουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο να δημιουργήσουν μορφωμένους, ηθικά ολοκληρωμένους και επιτυχημένους νέους. 

Φυσικά , η μαθησιακή διδασκαλία δεν είναι απλή υπόθεση. Μπορεί να γίνει αποτελεσματική στον βαθμό που οργανώνεται συστηματικά με βάση τα πορίσματα της ψυχολογίας, τις ειδικές απαιτήσεις του γνωστικού αντικειμένου και τις ανάγκες των παιδιών στα οποία απευθύνεται. Η πορεία και  η τεχνική της μεθόδου διδασκαλίας ακολουθεί ένα σύνολο αρχών που είναι συνεπείς σε μία φιλοσοφία ή θεωρία. 

Στο Έρεισμα, οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι η διδασκαλία χρειάζεται ψυχή, χρειάζεται προσωπικότητα, για να μπορούν να τους νιώσουν οι μαθητές και να βγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και  στη συνέχεια καλύτεροι άνθρωποι.

Έλα και εσύ στο Έρεισμα για να γίνεις πλούσιος σε εφόδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Εσύ και οι σωστές  επιλογές σου , ορίζουν το μέλλον σου.

#ereisma #ereismateam #ereisma_lamia #ereisma_lianokladi #morfosi #empistosini #swstididaskalia #epitixia #mazi

https://ereismafront.edu.gr/