Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει
01 Νοέ 2024

Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει…

Είστε σήμερα εκεί που σας έφεραν οι πράξεις σας. Θα είστε αύριο εκεί που θα σας οδηγήσουν οι πράξεις σας. Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει, που εσείς θέλετε να ζήσετε…

Η γνώση δεν είναι δύναμη αν δεν την εφαρμόσεις. Όλα τα βιβλία και οι συμβουλές δεν θα σας βοηθήσουν αν δεν δράσετε. Η εφαρμογή της γνώσης είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Οι διατροφολόγοι δεν θα σας αδυνατίσουν. Οι δάσκαλοι δεν θα σας κάνουν έξυπνους. Οι μέντορες δεν θα σας κάνουν πλούσιους. Σε τελική ανάλυση, πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη να σώσετε τον εαυτό σας.

Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει...

Είστε υπεύθυνοι για την υπέροχη ή όχι ζωή σας.  Οι εξωτερικές επιρροές μπορούν να σας παρέχουν εργαλεία, γνώσεις και προοπτικές, αλλά η εφαρμογή και η υιοθέτησή τους εξαρτάται από εσάς. Κανένας δεν θα κάνει όσα εσείς οφείλετε να κάνετε και ονειρεύεστε…

Η γνώση και η εφαρμογή της είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επανεφεύρετε τον εαυτό σας. Οι γνώσεις σας για τις θρεπτικές τροφές δεν θα σας βοηθήσουν αν δεν τις χρησιμοποιήσετε. Η αξία της άσκησης δεν θα αλλάξει τη ζωή σας εάν δεν δεσμευτείτε σε μια ρουτίνα άσκησης. 

Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει υγιή, σοφό, πλούσιο ή ικανό. Οι δάσκαλοι απλώς φωτίζουν το μονοπάτι, αλλά αυτό το μονοπάτι πρέπει να το περπατήσετε. Σίγουρα μπορούν να μεταδώσουν γνώση, αλλά είναι δική σας ευθύνη να εφαρμόσετε ό,τι μαθαίνετε.

Αυτό που είστε τώρα είναι αποτέλεσμα των καθημερινών σας πράξεων και συνηθειών. Αν δεν σας αρέσει αυτό που γίνατε, αλλάξτε κάτι που κάνετε καθημερινά.  Επενδύστε σε καλύτερες, επαναλαμβανόμενες συνήθειες που θα σας αλλάξουν τη ζωή. 

Η ζωή μας είναι το άθροισμα πράξεών μας. Σπείρε τώρα μια καλή συνήθεια και θα θερίσεις μια υπέροχη ζωή.

Η δράση, οι αποφάσεις και τα γεγονότα συμβάλλουν στη συνολική εμπειρία της ζωής.  Μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες για να διαμορφώσετε τα αποτελέσματά ή να επηρεάσετε τη ζωή σας. Αλλά, οι πράξεις σας καθορίζουν το ποιος γίνεστε.  

Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει...

Η ζωή σας θα γίνει καλύτερη μόνο με τη δράση. Οπότε το να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας σημαίνει να επενδύσετε σε καλύτερες ενέργειες. Κάθε βήμα μεγάλο και μικρό, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο συμβάλλει στα αποτελέσματά σας. Είναι, επίσης, ένα κάλεσμα για αυτοανακάλυψη, αυτο-υπευθυνότητα και κατανόηση ότι μια γεμάτη ζωή είναι βαθιά προσωπική υπόθεση.

Κάντε περισσότερα από αυτά που σας βοηθούν να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Η ζωή σας είναι δική σας ευθύνη. Ό,τι θέλετε για τη ζωή σας απαιτεί ενεργή συμμετοχή.

Για μια υπέροχη ζωή, αλλάξτε δρόμο, αλλάξτε κατεύθυνση, κάντε προσαρμογές και εξερευνήστε νέες συνήθειες.

Επιλέξτε την ζωή που σας αρέσει

Είστε σήμερα εκεί που σας έφεραν οι πράξεις σας. Αύριο θα είστε εκεί που θα σας οδηγήσουν οι πράξεις σας. Όλα είναι αιτία και αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η σημερινή σας κατάσταση είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών σας και το μέλλον σας θα διαμορφωθεί από αυτά που κάνετε σήμερα.

Πηγή: Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Αν βρήκατε χρήσιμο το άρθρο αυτό, τότε μπορεί να σας ενδιαφέρει κι αυτό ΕΔΩ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε. “ΕΡΕΙΣΜΑ”

  • Πατρόκλου 25, Λαμία – 2231307114

Βρείτε μας & ακολουθήστε μας:

Instagram

Youtube

Facebook

Twitter

Tik Tok

#teamereisma