επαγγελματικός προσανατολισμός

Ονειρέψου, ανακάλυψε, κατάκτησε.

Τα μυστικά ενός διαγωνίσματος

Μαθητές Γυμνασίου

Ανακάλυψε τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες σου. Διαχείρηση χρόνου και αποδοτικής μελέτης

Μαθητές Λυκείου

Διαχείρηση χρόνου και αποδοτικής μελέτης
Πλήρες πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

Φοιτητές & επαγγελματίες

Φοιτητές:
Αναζήτησε το μεταπτυχιακό σου.
Επαγγελματίες:
Αλλαγή καριέρας

Coaching μαθητών

Αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα που σε κρατάνε πίσω.
Χρησιμοποίησε smart στόχους.

Γιατί να κάνεις επαγγελματικό προσανατολισμό;

  1. Γνωρίστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα πρωτοποριακά ψυχομετρικά εργαλεία της Ariston Psychometric.
  2. Ανακαλύψτε σε βάθος την προσωπικότητα, τις ικανότητες, τις κλίσεις –  δεξιότητες, τον ψυχοσυναισθηματικό κόσμο & τα ενδιαφέροντα σας. Προσαρμόστε με ακρίβεια στην προσωπικότητα με τις ειδικότητες που σας ταιριάζουν.
  3. Ειδικά για τους μαθητές γίνεται αντιστοίχιση όλων των παραπάνω με τα Τμήματα του Εκπαιδευτικού Συστήματος της χώρας.

“Οι μέρες λανθασμένων επιλογών που δεν σου ταιριάζουν τελείωσαν!”

Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και το χαρακτήρα μου. Ιδιαίτερα με βοήθησε να καταλάβω τις ικανότητες μου και τις κλίσεις μου στα μαθήματα αλλά και στο τι μπορώ να ακολουθήσω και να σπουδάσω στο μέλλον.

Παρασκευή Καββαδία

Ευτυχισμένοι
μαθητές

Σας ευχαριστώ πολύ για το συγκεκριμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Με βοήθησε να δω ποια επαγγέλματα μου ταιριάζουν ανάλογα με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, το συστήνω ανεπιφύλαχτα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, διότι θα τους βοηθήσει, γιατί κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν επιλέξει ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Στέλιος Σ

Μέθοδοι μελέτης και στρατηγικές για επιτυχία στις εξετάσεις

Όταν άρχισα να αναρωτιέμαι για το πεδίο που πρέπει να πάρω, πια μαθήματα πρέπει να διαλέξω και τελικά πια από όλες τις σχολές είναι κατάλληλη για εμένα μπερδεύτηκα και είχα ένα μόνιμο άγχος…

Το συζητήσαμε με τους γονείς μου και μου πρότειναν να κάνω το τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό το τέστ…..

 Πήγαμε με τους γονείς μου στον κ. Αναστασίου και μου εξήγησε τα πάντα. Ενθουσιάστηκα αλλά και πάλι δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πράγματα μαθαίνεις για τον εαυτό σου μέσα από ένα τεστ…

Θεωρώ ότι πρέπει κάθε παιδί να το κάνει για να μπορεί να κατανοήσει τι πραγματικά θέλει και να βάλει στόχους…

Ο κ. Αναστασίου μου εξήγησε τα πάντα, ότι απορία είχα, ένιωσα σιγουριά και πάνω απ’ όλα ηρέμησα από το άγχος που είχα για το τι θα κάνω!!!

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αναστασίου για όλα!!!

Μαρία Ψάρρη

Your life, Our answers

Ενδυναμώστε το ταξίδι στην επιτυχία σας με στρατηγικό επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στα χαρίσματα σας. Ανακαλύψτε το μονοπάτι για ένα επιτυχημένο μέλλον, χέρι-χέρι με έμπειρη καθοδήγηση.

?

Η Ariston Psychometrics με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα, με πρότυπο 35ετές ερευνητικό έργο στα αυτοματοποιημένα ψυχομετρικά τεστ και έχοντας υλοποιήσει πρωτοπόρες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού.

Υπεύθυνος όλου του προγράμματος είναι ο Γιάννης Αναστασίου, πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεργάτης της  Ariston Psychometrics. Με εμπειρία 20 ετών στην διδακτική και στο coaching μαθητών.

Ως μαθητής θα λάβεις το σωστό πρώτο βήμα για να εξερευνήσεις την επαγγελματική σου διαδρομή. Θα ενημερωθείς για τις επιλογές σταδιοδρομίας και θα χαράξεις την στοχευμένη στρατηγική επιτυχίας. Σε όλο αυτό όμως θα έχεις το διαρκές coaching και την αγάπη ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια θέληση με εσένα.

Ως γονιός έχεις την δυνατότητα να πλοηγηθείς στις επιλογές καριέρας μαζί με το παιδί σου. Θα διαθέτεις το μοναδικό προνόμιο των ενημερωμένων επιλογών με βάση τα πραγματικά χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του παιδιού σου.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν γνωρίζεις απόλυτα τα χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του εαυτού σου η επιλογή του κατάλληλου επαγγέλματος γίνεται εύκολη επιλογή.

Η συνεδρία είναι απλώς η αρχή. Σε κάθε βήμα σας και επιλογή είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας διαρκές coaching.

Επικοινώνησε
μαζί μας.

Κέρδισε την μελλοντική σου επιτυχία.